Overblijf (TSO)

De overblijf
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen de kinderen tussen 12.00 uur en 13.15 uur overblijven op onze school. Bij de overblijf werkt een vast team van enthousiaste ouders en vrijwilligers. De kinderen dienen zelf brood mee te nemen, voor drinken en fruit wordt gezorgd. De betaling geschied door middel van een strippenkaart. De overblijf dient wel vooraf betaald te worden. Wanneer er vooraf niet betaald is kan uw kind niet overblijven.

Hoe werkt de strippenkaart?
Een strippenkaart kunt u persoonlijk aanschaffen bij de TSO op school op maandagochtend van 8.30 uur tot 9.00 uur. Ook kunt u de betaling per bank overmaken. U kunt uw betaling doen op rekeningnummer: NL17 INGB 0001 9178 89  ter attentie van de ASG inz TSO Vuurvogel. Wilt u de naam en de groep van uw kind(eren) hierbij vermelden?

De prijzen van de strippenkaarten zijn:
€ 22,50 voor 10 keer overblijven
€ 45,00 voor 20 keer overblijven
€ 80,00 voor 40 keer overblijven
1 keer overblijven kost 2,50

De strippenkaarten worden na betaling voorzien van de naam en de groep van uw kind en worden op de overblijf bewaard.

Buiten het klaslokaal van uw kind hangt een overblijf formulier waarop u kunt aangeven op welke dag uw kind overblijft. Als de naam van uw kind(eren) er nog niet op staat, dan kunt u de naam van uw kind er bij schrijven. (mits u betaald heeft)
De strippenkaart blijft geldig zolang uw kind op de Vuurvogel zit. Bij het verlaten van de school worden de overgebleven strippen op uw verzoek uitbetaald.

Mocht u meer informatie en/of aanmelden kunt u op maandagochtend tot 9.00 uur bellen naar school of mailen naar overblijfvuurvogel@hotmail.com.